God information om A-kasser

Skift til en billig a-kasse

Før finanskrisen ramte landet, så var A-kasser ikke relevant for mange mennesker, men finanskrisen har ændret mange mennesker syn på A-kasser. Mange gik rundt og var sikre på at de havde et godt og sikkert job, som de kunne beholde indtil pensionsalderen, men sådan gik det ikke. Mange relativt sikre jobs forsvandt nærmest natten over, og pludselig stod mange uden job, og med udsigt til at være arbejdsløs i lang tid, for mange jobs var pludselig outsourcet til udlandet eller ligefrem nedlagt. Det kom som et chok for mange, og for dem som ikke var medlem af en A-kasse, ja der gjorde det ekstra ondt, for det var dermed direkte fra en god og stabil indtægt direkte på kontanthjælp, og det er naturligvis en markant forskel.

I dag vælger flere og flere at melde sig ind i en A-kasse, også selvom de ud af til har et godt og sikkert job, men under finanskrisen så vi at intet er sikkert, og derfor oplevede A-kasserne en markant tilgang i nye medlemmer efter finanskrisen, og selv unge mennesker melder sig i dag gerne ind i en A-kasse.

Der er mange forskellige A-kasser på markedet, ja konkurrencen om medlemmerne er faktisk ganske stor, og det betyder attraktive priser til medlemmerne. Du kan blive medlem af en A-kasse for få hundrede kroner per måned, og det kan de fleste finde budget til. Det er bestemt en god investering hvis du har familie, hus og bil. Det er med andre ord din sikkerhed for en OK indtægt selv hvis du skulle miste dit arbejde, således du og din familie kan leve som hidtil indtil du finder et nyt job. Den sikkerhed får du med en A-kasse, og derfor kan du med fordel overveje om du ikke straks skal få dig meldt ind i en A-kasse, måske står du uden arbejde i morgen, det er der desværre ingen der ved.

Hvis du overvejer eller måske allerede har besluttet dig for, at du vil melde dig ind i en A-kasse, så kan du nemt finde information om de forskellige A-kasser på internettet. Du kan naturligvis også spørge dine kollegaer om de kan anbefale en god A-kasse, det kan de sikkert. Dermed kan du sikre dig at du vælger en god og stabil A-kasse, som står klar til at hjælpe dig den dag nu står uden job på arbejdsmarkedet.